A férfi 5 jó tanácsa szingli hölgyeknek

jan. 10., 2017

A férfi 5 jó tanácsa szingli hölgyeknek

Ez az 5 jó tanács egy férfi szemszögéből íródott, és elsősorban azoknak a szingli hölgyeknek szól, akik nem tekintik életük céljának, hogy egyedül maradjanak. Persze az élet mindig jóval bonyolultabb, mint hogy 5 pontba lehessen foglalni az "okosságokat"…

1. Mindig add önmagad! Nem egy rajzolt lányba, hanem beléd kell, szerelmesnek lenni! Számodra is kellemetlen, a leendő párod számára pedig félrevezető, ha nem azt kapja hosszútávon, amit szeretett volna.

2. Ne hallgass senkire! Főként ne kérj tanácsot a barátnőidtől! Ez hatványozottan igaz, ha a barátnő szintén szingli. Az irigység és féltékenység az emberek sajátja, ez alól a hölgyek sem kivételek. A tapasztaltabb srácok között külön kategória a „ronda barátnő”, aki például egy szórakozó helyen kellő hatékonysággal tudja távol tartani viselkedésével a potens jelölteket. Sosem felejtem el, amikor az egyik szerelembe esett barátom már hetek óta készülődött, hogy megszólítja a vágyott lányt a következő buliban. Pechjére a lány éppen kettesben érkezett egy „ronda barátnővel”, aki azon kívül, hogy barátságtalan volt, még le is akarta koptatni a haveromat. Szerencsére a srácnak még volt ideje elkérni a hölgy számát. Azóta is együtt vannak, a barátnő viszont már régen nincs az életükben.

3. Ne nyomulj! Ne pörögj rá nagyon arra, aki tetszik! Adj és küldj jeleket, hogy lenne esélye, ha próbálkozna, de ne Te fordítsd fel a rendet! Egy férfi számára – nem tudom miért, de ez tényleg így van – visszataszító, ha egy nő nyomul. A vadászok is azt zsákmányt szeretik megszerezni, amit el kell ejteni, az sem baj, ha egy picit menekül… Egy nőnek észrevétlenül kell hódítania.

4. Mosolyogj! A mosoly nagyon fontos dolog, az emberi nyitottság, humor és intelligencia egyik legfontosabb jele. Ne foglalkozz azzal, ha azt mondják „állandóan vigyorog, mint a vadalma”. Ez is az emberi irigység egyik megnyilvánulása. Mutass egy őszinte és jóindulatú embert, akit zavar a mosoly! Mindig gondolj valaki olyanra, aki már nem lehet Veled, de valamikor nagyon szeretted és nagyon szeretett. Vajon Ő hogyan szeretne látni Téged? Biztosan, hogy nem összehúzott szemöldökkel, komolykodva…

5. Ne vedd le bugyid az első randin! Szerintem ez nagyon fontos. Ha már becserkészted a vadászt és randiztok, akkor hiába szeretné, hiába szeretnéd, ne legyél gyenge. Nem részletezem, hogy miért. De szintén a vadászösztön és a zsákmányszerzés lehetne a legjobb példa. Első alkalommal lehetőség szerint úgy intézd, hogy ne legyen lehetőség ágyba bújni.

Persze, ahogy a bevezetőben is írtam, százezer szabály és jó tanács jöhet bárhonnan, mert a párkapcsolatokban ugyanúgy, mint az élet más területein, mindenki "sokkal okosabb" nálad, nálam, bárkinél. De férfiként számomra ez az öt legfontosabb kritérium egy kapcsolat elején, vagy azt megelőzően.   

 

 

Béres FerencBéres Ferenc

Hozzászólások