Angyalok üzenete a 46. hétre

nov. 13., 2017

Angyalok üzenete a 46. hétre

Spirituális emberként olyan módszereket is használok, mellyel magasabb szintű lelkek üzenetét közvetítem. Megkértem őket, hogy az előttünk álló - 46. - hétre adjanak olyan iránymutatást, mely olvasóink számára a lehető leghasznosabb.

A héten nagy hangsúlyt kap a gyógyítás, a gyógyulás, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Lehetséges, hogy találkozol egy új orvossal, egy új módszerrel vagy egy új lehetőséggel, ami közelebb visz a gyógyuláshoz, de az is lehetséges, hogy most indulnak be azok a belső felismerések, amelyek által megkezdődhet a gyógyulás.

Ugyanakkor figyelj ezen a héten arra, hogy elegendő időd legyen saját magadra, a saját dolgaidra, folyamataidra. Kicsit vonulj vissza, adj magadnak időt az egyedüllétre. Ezt sokszor nehéz megoldani munka, család, kötelességek mellett, de ha csak napi pár percre sikerül, már az  is jó.

A héten erősek a bőségenergiák. Nem biztos, hogy ez csak pénzben nyilvánulhat meg. Egyszerűen gondolj bele, mennyi mindened van már most is és tudd, hogy ennél több is lesz. Ha több energiát, munkát, tanulást fektetsz egy dologba, az biztosan kamatozni kezd.

Szép hetet kívánunk!       

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások