Hogyan nézz ki 10-20 évvel fiatalabbnak? Itt a titok!

aug. 4., 2017

Hogyan nézz ki 10-20 évvel fiatalabbnak? Itt a titok!

Az Anahita Jóga és Szellemi Központ vezetője, Szilasi Márti az egyik zárt csoportba tette fel két fényképét. Az egyik 30 éves korában készült, a másik most, közel az 50-hez. Teljes döbbenet. Ugyanis most sokkal fiatalabbnak néz ki, mint 20 évvel ezelőtt. Nem plasztikai sebész, nem kozmetikumok, hanem az önmagán végzett blokkoldás, lelki munka által érte el azt, hogy sugárzóan szép, tisztább a tekintete, simább az arca.

Sok nő követte a példáját (ez egy női csoport) és az eredmények mindenkinél ugyanezek voltak. Szebb, simább bőr, mosolygós, vidám arc és a legcsodálatosabb változás, ami minden esetben a szemeken látható. A meggyötört, beesett, karikás szemek helyett tágra nyílt, ragyogóan fényes tekintetek, sötét karikáktól mentesen. Sok esetben 15-20 év is eltelt a két kép között, mégis, mintha mindenki megfiatalodott volna. És biztosan a gondos arcápolás is közrejátszik, de nem az dominál. Hanem az, hogy ezek a nők kivétel nélkül mindannyian, dolgoznak magukon. Valamilyen módszerrel oldják a lelki blokkokat, önismeretet tanulnak és végeznek, nem belesüllyednek a rossz helyzetbe, hanem igyekeznek jobbá tenni azt.

 

Én is kerestem magamról egy néhány éves képet, meg egy mostanit. És bizony, egymás mellé téve látszik a különbség. Míg régen, a tekintetem fáradt és meggyötört volt, az arcbőröm fakó, most fényesebb, élénkebb a tekintetem és ragyogóbb az arcom. Pedig most egyedül vagyok és sokszor túlhajtom magam. Viszont kiléptem a kapcsolatomból, amiben magányos voltam és csak vergődtem. Elkezdtem fejlődni spirituálisan. Tanfolyamokra járok, a hasonló érdeklődésű emberekkel pedig kölcsönösen segítjük egymást abban, hogy oldódjanak a blokkok és elengedjük a problémákat. Ez nem mindig egyszerű. Velem is volt már olyan, hogy azon siránkoztam, minek is vállaltam el egy-egy ilyen alkalmat, inkább pihennék - de tény, hogy ezeken az alkalmakon fejlődtem végül a legtöbbet. Szóval, időt, energiát és pénzt kell fordítani erre is. Kezdetben én is furcsálltam. Aztán elgondolkodtam. Havonta fodrász, esetleg kozmetikus, műkörmös. Több tízezer forintos táska, cipő, ruhák, ékszerek. Százezres nagyságrendű telefonok. És mindezek után sajnálunk a lelkünkre pár ezer forintot? Ne már!

(A nyitókép a mostani állapot, a szövegközi pedig az egykori. Ugye, micsoda különbség?)

Szilasi Mártit megtaláljátok ITT.

Zigó JuditZigó Judit

Hozzászólások