IGENélet teszt: Milyen vagy a munkádban?

dec. 18., 2015

IGENélet teszt: Milyen vagy a munkádban?

A japán minták arról híresek, hogy bár színesek és mozgalmasak, mégis egyszerűek és pihentető a látványuk. Most bemutatunk nektek négy ilyen mintázatot. Válaszd ki, hogy melyik tetszik a legjobban, így ismét megtudhatsz valami újat a személyiségedről.

Azt válaszd, amelyiket első pillantásra a magadénak érzed!

 

1. Egyedi és lehengerlő

Mestere vagy a logikai feladatoknak, s semmiképpen nem lennénk a vitapartnereid, mert érveléseddel mindenkit lehengerelsz. Az érzelmek nem befolyásolják a döntésedet, mindig mozgásban vagy és haladsz előre az utadon. Néha vannak magányos időszakaid, de azt gondolod, hogy erre szükséged is van olykor. Úgy érzed, más vagy, mint a többiek, ettől vagy te páratlan, egyedi.

2. Határozott és magabiztos

Nagyon hatékonyan működsz az életed minden területén, imádod az új kihívásokat és bátran szembe is nézel velük. Mindenre fel vagy készülve és mindent meg is tudsz valósítani. Mindig magas minőségű munkát adsz ki a kezedből. Rendkívül gyakorlatias ember vagy, de szelíd és jóindulatú. Úgy gondolod, az élet kemény, ezért lazán veszed az embereket.

3. Nyugodt és együttérző

A társas kapcsolataidat jóra és rosszra osztod. Makacs vagy, de az embereknek sok második esélyt adsz, mert biztosra veszed, hogy mindenki képes a változásra. Bölcs vagy, s szívesen meghallgatod mindenki problémáját, s rendszerint megoldási javaslataid is vannak. A belső erődet és nyugalmadat át tudod adni a környezetednek, ezért mindenki szeret a közeledben lenni.

4. Sikerorientált

A szemed előtt mindig a célok és a fejlődés áll. Nem számít, hogy mi történik körülötted, senki nem tud ebből kizökkenteni. Egyszerre több projektet is képes vagy párhuzamosan vinni, sőt újabb és újabb feladatokra vágysz. Elképesztően energikus vagy. Mindig van egy jó szavad, egy tanácsod mindenkinek. Sokat tudsz már az életről, de szeretnél még többet megtudni.

Szilvási-Kassai Eszter

IgenÉlet

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások