Kis útikönyv a férfi szívéhez (1.)

ápr. 30., 2017

Kis útikönyv a férfi szívéhez (1.)

Ha lenne egy sikerkönyv arról, hogy mi, nők hogy hódíthatjuk meg a vágyott férfit, nem túlzok, ha azt mondom, a hölgyek 99% beszerezné magának.

A párkeresés elején járó nők mind-mind kutakodnak a témában, hisz a férfiak érdeklődésének felkeltése és a fenntartása nehéz feladat. Minden férfi más, ezt tudjuk, de a különbözőség nemcsak a neveltetésre, az önbizalomra, a családi háttérre és apai mintára vezethető vissza, hanem a születésük pillanatára is. Igenis nagyban befolyásolja a születési dátum, a csillagjegyekbe sorolódás a férfiak nőkhöz való hozzáállását, a vehemensségét, női ideálját és tüzének felkorbácsolását.

Sorozatot hoztunk nektek. Bemutatjuk horoszkópok szerint, mivel tudtok hatni az adott időintervallumban született férfire. Kis útikönyv a férfi szívéhez. Ezek természetesen nem kőbe vésett szentíráslapok, csak kis játékos észrevételek, amelyek nem mellesleg az esetek nagy részében megegyeznek a valósággal.

KOS:

A Kos férfi öntudatos, egoista, idealista, és nem mellesleg, kiváló szerető. Lételeme a harc, a kemény harc, szeret hódítani, kevésbé viseli el, ha a nő kezdeményez. Ha Kos férfit szemeltünk ki magunknak, nem árt, ha egyszerre vagyunk dögös amazonok, hűséges, gondoskodó társak és kiváló anyák. Mivel a folytonos kihívást keresi, az „áldozat” becserkészése csiholja fel benne a tüzet, finoman ugyan, de nem árt kicsit vonakodni a randira hívásaitól. Érdemes a tudtára adni, hogy nincs ellenünkre a közös szórakozás, az ismerkedés sem, de játszadozzunk vele kicsit, ha sikert szeretnénk elérni nála. Szereti begyűjteni a bókokat, az elismeréseket, de ezzel is bánjunk csínján. Törekedni kell az egyensúly felállítására, mert túlzott odaadásunk hamar kedvét szegi, és újabb meghódítandó után néz. A Kos számára az ideális társ, akit soha nem tud elnyomni, de főnökként viselkedhet a kapcsolatban, a családban ő hordhatja a nadrágot. Nem szereti a buta, egyszerű nőket, libidója egyszerűen csődöt mond amellett a nő mellett, akivel nincs egy szellemi szinten. Szereti a titokzatosságot, a kiismerhetetlenséget, a nem túlzó távolságtartást, de nem viseli el a nyílt visszautasítást, az ostobaságot és a hűtlenséget.

BIKA:

A Bika férfi határozott egyéniség, bár kissé röghöz kötött. Tehetséges, érzéki szerető. Az érzékisége nemcsak a szexualitásban nyilvánul meg, hanem a mindennapjaiban is. Imádja a finom, mély vagy lágy illatokat, ételeket, italokat, ételkülönlegességeket, igazi gourmet. Fontos számára az ápoltság, egy illatos finom bőr és hajzuhatag teszi igazi, szenvedélyes bikává. Érdemes jó minőségű, tartós kozmetikumokat vásárolnunk, akár testápolóról, akár parfümről, akár öblítőről van szó. Minden különlegességet mélyen él meg, megragad benne a finomság. Szereti a romantikát, a gyertyafényes vacsorát, a nő általi kiszolgálást, gyűlöli a féltékenykedést és nem tűri partnere flörtjeit sem. Nem ismer ebben tréfát, birtokló típus. Párkapcsolatában nem tűri az exekről való kommunikációt, nosztalgiázást. Megértő, elfogadó az ismerkedés fázisában, hisz kíváncsi partnere múltjára, de egyszer. Nem többször. A letisztult, nyílt helyzeteket kedveli, a bájos, kedves, nyugodt, harmóniát sugárzó nőket részesíti előnyben. A közönséges és káromkodó nők taszítják a finom Bika urat. Szüksége van a sok, minőségi együtt töltött időre a partnerével. Igazi gentlemen, adakozó, gavallér, addig a pontig, amíg nem követelőzünk, és nem használjuk ki a nagylelkűségét.

IKREK:

Az Ikrek férfi az örök fiatal. Sem lelkületében, sem fizikai valójában nem látszik rajta valódi kora. Imádja a gyengédséget, bár ő nagyon nem alkalmazza. Nem viszi túlzásba az udvarlást, szereti az egyenes beszédet, a bókolás és a romantika úgy általában nem erőssége. Nagyon nem időz a kiválasztott partner mellett, mihelyt nemleges választ kap, odébb áll. Nem kifejezetten alkalmas tartós kapcsolatra. Ha Ikrek férfit választunk, hatalmas önbizalomra, erős hitre és végeláthatatlan türelemre van szükségünk. Az érzelmek, a szenvedély és a szex nem játszik fontos szerepet az életében, sokkal inkább hozza lázba a szellemiség, az intellektuális beállítottságú nők. Őszinte és komoly jegy, nem köntörfalaz sokat, de abban biztosak lehetünk, hogy amit mond, azt komolyan gondolja, nem mismásol. Neki a tartós párkapcsolat sok esetben csak akadályt jelent, korlátozva érzi magát a szabadságában, így igyekezzünk magunkat is úgy feltüntetni, mint a szükséges jót. Az öltözködés, a megjelenés számára másodlagos dolog, nem kell a folytonos elegancia diktátorának lennünk mellette. Imádja a társaságot, a mozit, a színházat, a jó beszélgetéseket, ezek majdnem többet számítanak neki, mint az izzó szenvedély. Kedveli a humort, a szellemes embereket, akik mellett soha nem unatkozik.

(Folytatjuk.)

Szabó JuditSzabó Judit

Hozzászólások