Nem is olyan nagy biznisz kitartottnak lenni? - Kipakolt a Playboy-villa első számú lakója

márc. 3., 2016

Nem is olyan nagy biznisz kitartottnak lenni? - Kipakolt a Playboy-villa első számú lakója

Van egy olyan része a világnak, ahova bárki szívesen belépne. Van, aki résztvevőként is, van, aki kizárólag szemlélődőként, de egytől egyig hajt minket a kíváncsiság, hogy bepillantást nyerhessünk az egyik legelzártabb, legkompromittálóbb elit közösség életébe, ami nem más, mint a Playboy világa, Hugh Hefner villája és életközössége.

A minap a kezembe akadt az egyik legismertebb nyuszilány, Holly Madison könyve, amelyben titkokat tár fel a villában töltött hét évéről és Hugh Hefnerről.

Nagy izgalommal kezdtem bele, érdekelt, miért lesz egy húszas évei elején járó lány ikszedik szerető egy öregember életében, és ha már az ikszedik szerető szerepét választotta, miért lép ki a „való” életbe, hátrahagyva mindent, mi biztonságot, anyagi javakat és csillogást adott?

Részben megkaptam a válaszokat, azokat a válaszokat, amikre számítottam, részben pedig sok minden továbbra is fátyol mögött maradt.

Mindenesetre hoztam pár érdekességet, amit a Playboyról és Hugh Hefnerről olvastam Holly könyvében:

A hárem egy része a gazdival

- Minden barátnő 1000 dollár zsebpénzt kapott hetente, amit ruhákra, szépítkezésre költhettek.

- A partikon a barátnők kötelessége volt Hef asztalánál maradni egész este, csak a mosdóba menet állhattak fel, maximum táncolni, de azt is csak az asztal közvetlen közelében tehették.

- Hugh Hefnernek 2000 kötet emlékkönyve van, szinte mindent megörökíttet az aktuális fotósával.

- A barátnői autóit csak lízingelte, nem vásárolta meg, így a legtöbb leányzó, mikor kilépett a villából, kénytelen volt a kocsiját a parkolóban hagyni, mert egy Ferrarit például nem tudtak volna tovább fizetni.

- A barátnők sokáig címlapon vigyorogtak egytől egyig, de az volt az általános, hogy miután a Playboy magazinban szerepeltek, felvették érte a honoráriumukat, elegánsan távoztak.

- Hef háreme rózsaszín flanelpizsamát hordott, még az esti „szeánszokon” is.

- A lányoknak nem volt szabad a személyzettel barátkozniuk, csak elengedhetetlen esetben volt szabad kommunikálniuk is akár, mert többször előfordult Hef életében, hogy egyik másik kislány hancúrozott az inassal vagy a szakáccsal.

- A lányok napközben azt csináltak, amit akartak, de este 21 órára kötelező volt megjelenni a villában, és estét csapni.

- Hefner gyűlölte a vörös ajkakat, be is tiltotta a háreme körében a viselését.

- Holly Madison a villában tartott bulik alkalmával ismerte meg a Playboyt, mivel nem volt hol laknia, bekéredzkedett barátnőnek.

- Hollyt nem tartotta Hefner elég szépnek és érdemesnek a Playboy címlapjára.

- A partikon Hefner a résztvevő lányokat Quaalude nevű „droggal” kínálta, amit combnyitogatónak nevezett.

- Kötelező volt a heti két bulizós este, ami rendszerint éjjel fél egyig tartott, utána pedig kötelező volt a hálószobában felsorakozni a szexhez.

- Hefner hálószobájában a plafonig értek a pornó és régi filmekről szóló videókazetták, a plüssállatok, némelyiken vastagon állt az odaszáradt kutyapisi.

- Holly szerint olyan rövid volt az első együttlétük, hogy arra sem emlékszik, milyen érzés volt, hogy egy másik test fekszik az övén.

- A playboynyuszi kifejezést azokra a lányokra használják a legtöbben a köztudatban, akiknek kapcsolata volt a Playboy magazinnal vagy a villával, de eredetileg azokat a lányokat jelentette, akik a múlt század közepéig működő Playboy-klubokban szolgáltak fel nyuszijelmezben.

 

Szabó JuditSzabó Judit

Hozzászólások