Ötperces sült avokádó Jucusnak (is)

okt. 17., 2015

Ötperces sült avokádó Jucusnak (is)

Kolléganőnk, Jucus, az ÉGŐ FÓKAZSÍR című bejegyzésében, amivel életmódváltásának történetébe és annak folyamatába enged bepillantást, azt írta, még sohasem evett avokádót. Amellett, hogy nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elindult az úton, hogy változtasson életén, támogatjuk is; ha kell, megfogjuk a kezét és együtt emeljük azt a kettlebellt. Most Jucus kedvéért mutatok egy szuper reggeli receptet. Ígérem, öt perc alatt elkészül. 

Nem kell hozzá semmi más, mint egy darab avokádó, két darab tojás, só, bors, pirospaprika. Kettévágom az avokádót, kiszedem a magot. Ráteszem a magozott avokádót egy tányérra, mindkét felébe beleütök egy tojást, a tetejére sót, borsot, kevés pirospaprikát szórok és már mehet is a mikróba öt percre, a maximum fokozatra. Ha megsült, a héja gyönyörűen el fog válni az avokádó húsától. Jó étvágyat!

 

Szilvási-Kassai Eszter

 

IgenÉlet

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások