Párok, akiknek egy évig sem tartott a házasságuk

márc. 5., 2018

Párok, akiknek egy évig sem tartott a házasságuk

A romantikus filmek általában a házasságkötésnél érnek véget, azt sugallva, hogy onnantól kezdve minden rendben lesz, a pár örökre együtt marad. Az élet azonban ennél sokkal változatosabb és néha szomorúbb is. Ismerek olyan nőt, aki hozzáment élete szerelméhez, aztán a nagy nap után élete szerelme diktátorrá változott, de találkoztam olyanokkal is, akiknek a szertartás már egy utolsó próbálkozás volt kapcsolatuk megmentésére, de sajnos nem jártak sikerrel.

A Huffington Postnak most olyan párok meséltek, akiknek házasságuk nem élte meg az egy évet sem. Nézzük, esetükben mi volt a zökkenő:

„Összejött egy kollégájával. Utána megpróbáltuk rendbe hozni, de nem sikerült.”

„Két hónapig voltunk házasok. Valójában nem szerettük egymást, azért javasoltam a házasságot, mert már 30 éves voltam és pánikba estem. Ő pedig igent mondott, mert nem volt biztos benne, hogy jönne jobb, mint én.”

„Három hónapig tartott a házasságunk. Nem tudtam, hogy kábítószerproblémái vannak”.

„Hét éve jártunk, azt hittük ha összeházasodunk, csak jó lehet. Egy évig bírtuk. Rengeteg könnyel, könyörgéssel járt az elválás. Azt hiszem ez nem történt volna meg, ha nem házasodunk össze.”

„Öt éve randiztam egy sráccal, amikor megkérte a kezemet, 11 hónapig tartott a házasságunk, a végét az alkohol okozta. Az édesanyja az esküvőnk előtt egy hónappal halt meg, akkor már nem tudtuk lemondani a szertartást és a nászutat. A párom ezt nem tudta elviselni, az ivással próbálta elkerülni a fájdalmat.”

Azért ne veszítsük el a reményt és bízzunk a legjobbakban.

Sinkovics SzilviaSinkovics Szilvia

Hozzászólások