Tündököljünk Katalinként! Mert megérdemeljük...

júl. 27., 2015

Tündököljünk Katalinként! Mert megérdemeljük...

Stílusos, kedves, megnyerő. Katalin hercegnőért az egész világ rajong. Megjelenése mindig tökéletes, még második gyermeke születése után pár órával is úgy lépett ki a kórház ajtaján, mintha egy szülés után fél nappal címlapsztárnak lenni a világ legtermészetesebb dolga lenne. Egyetlen kiegészítővel viszont mi is hercegnék lehetünk.

A pasztell örök - szokták mondani. A „fashionisták” szerint a pasztellszínek tökéletes kiegészítői lehetnek megjelenésünknek, jól variálhatóak, ezáltal változatosságot és frissességet kölcsönöznek. Ne féljünk a viselésüktől, hiszen nem fognak sápasztani akkor, ha az arcszínedhez leginkább illő színekből válogatsz.

Púderrózsaszín, ekrü, a homok és a szürke árnyalatai mind-mind olyan színek, melyekkel vidám lesz megjelenésünk. A cipők terén bátran viseljük ezeket, hiszen remekül kombinálhatóak farmerral, feketével, fehérrel egyaránt. S hogy mi az az alapdarab, mely nem hiányozhat egyetlen nő cipősszekrényéből sem? Hát a „nude” magassarkú!

A britek - és a világ számos nemzete - által imádott Katalin hercegnő hozta ismét divatba a testszínű topánokat, melyek valóban remekül mutatnak bármilyen öltözékhez. Hatalmas előnye, hogy optikailag nyújtja a lábat, így az alacsony termetű hölgyek számára is tökéletes választás. Amióta Katalin rendszeresen viseli gyönyörű és elegáns tűsarkúját, soha nem látott mennyiségű „nude” cipőt adnak el a kereskedőházak. Neked még nem lapul egy testszínű pár a szekrényedben? Szerezd be minél hamarabb!

 

KE

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások