7 dolog, amit mindenféleképpen fogadjunk meg a férfiakkal kapcsolatban!

jan. 11., 2017

7 dolog, amit mindenféleképpen fogadjunk meg a férfiakkal kapcsolatban!

A férfiak és a nők erősen különböznek egymástól. Ezt néha bánjuk, néha pedig örülünk neki. Van egy folyamatos verseny a két nem között azzal kapcsolatban, ki is a "jobb". Ezt még mindig nem tudjuk, azonban itt van néhány dolog, amit nem árt, ha ismerünk az erősebbik nemmel kapcsolatban.

1. A szavak néha kifejezőbbek, mint a tettek

A férfiak ugyanis nem tudnak a gondolatainkban olvasni, ezért ha szeretnénk tőlük valamit, akkor mondjuk meg nekik konkrétan. Ha például szeretnénk, hogy levigyék a szemetet, akkor ne utalgassunk arra, hogy tele van a kuka, hanem kérjük meg őket, hogy vigyék le a szemetet! :)

2. Elvárják a tiszteletet

A férfiak fontosnak tartják, hogy párjuk tisztelje őket, szeretnék, ha kedvesük felnézne rájuk, mindemellett pedig megbízna bennük. Egy kutatás szerint a férfiak előbb vesztenék el a másik szeretetét, mint a tiszteletét. Persze a kölcsönös tisztelet nagyon fontos, így csak az a férfi várhat megbecsülést a párjától, ak maga is viszonozza azt.

3. A férfiak is érzékenyek

Azonban nem szeretnek erről beszélni, próbálják eltitkolni érzéseiket. Ezért ne nyaggassuk őket, hagyjuk, hogy akkor gyengüljenek el, amikor ők szeretnének. Hagyni kell őket, hadd tűnjenek magabiztosnak.

4. Nem kell tökéletesnek lenned

Ugyanis a férfiak a természetes szépséget keresik. Nincs szükség arra, hogy nap mint nap úgy pompázz, mint egy színésznő vagy egy modell, az a lényeg, hogy add önmagad. A férfiak ugyanis csak erre vágynak. Lásd Feri tegnapi cikkét ITT!

5. Adj teret!

Sok férfi úgy érzi, megfullad párja mellett. Ha arra kér, adj egy kis teret neki, engedd el, hadd menjen és találkozzon a barátaival, hadd legyen egy kis saját élete. Alakíts ki magadnak is egy önálló kis közeget, jót fog tenni a kapcsolatnak.

6. Szelektív a hallásuk

Ne csodálkozzunk, ha párunk nem figyel ránk, miközben mi éppen a kapcsolatunkat szeretnénk elemezgetni, a férfiakat és a nőket ugyanis teljesen más témák érdeklik.

7. Fontos nekik a testi kontaktus

A testi kontaktus rendkívül komoly szerepet tölt be egy kapcsolatban, egy férfi számára kiemelten fontos, ezért ne feledkezzünk meg róla.

 

Sinkovics SzilviaSinkovics Szilvia

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások