Fonák: Berki Krisztián haja és Steve Jobs almája

ápr. 1., 2016

Fonák: Berki Krisztián haja és Steve Jobs almája

Ma is történelmi napra ébredtünk. A csapból is folyó Berki Krisztiánról újabb egetrengető infó látott napvilágot: Berkinek egykor volt haja. De nem csak hogy volt, hanem ezt bizony meg is mutatják a bulvárlapok ország-világnak. A valamikori focikapusról egykori csapata, a DVTK osztott meg egy hajas felvételt. Köszönjük az élményt!

E magvas (vagy inkább hajhagymás) gondolatokon túl azonban van értelmesebb esemény is, melyet felidézhetünk a mai napról: Steve Jobs 1976-ban ezen a napon alapította meg Steve Wozniakkal és Robert Wayne-nel az Apple Computert, s azóta nagyon kevés ember van a világon, aki a cég valamely termékével ne került volna kapcsolatba. Steve Jobs a név eredetéről egyszer azt nyilatkozta, hogy valami szerethető, könnyen megjegyezhető, de nem szokványos elnevezést akartak cégüknek. S mivel az alapítás idején épp gyümölcsdiétát tartott, ráadásul egy gyümölcskertészetből autózott hazafelé, mikor beugrott neki, legyen Apple.

Egy "kosár" Alma

Bár arról megoszlanak a vélemények, kellett-e ez a hatalmas hightech forradalom a világnak, melynek az Apple is aktív élharcosa, az mindenesetre jót tesz mindannyiunknak, ha néha tartunk egy kis „Almadiétát”, s telefonok, tabletek, kütyük nélkül csak úgy hagyományosan beszélgetünk a barátainkkal.

(Berki-kép forrás: Instagram)

Vona-Szabó KrisztaVona-Szabó Kriszta

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások