Hat pontban, mit nem tesznek a sikeres nők - Felidéző

nov. 22., 2017

Hat pontban, mit nem tesznek a sikeres nők - Felidéző

Egyelőre még nem hozta meg az életem a kemény munka gyümölcsét, a sikert. Ma még csak csodálattal figyelem azokat a nőket, akik erősek, magabiztosak és – ahogy mondani szokták – elértek valamit. Még tennem kell(ene) azért, hogy kamerák vegyék, ahogy csillogó ruhában teszem-veszem magam pl. egy liftben, mint Vajna Tímea. De! Még nem adtam fel, hiszen sokan csak nyugdíjas korukban találnak az önmegvalósítás útjára. Addig is próbálom megfogadni a Business Women Experts hat pontját, amelyet a sikeres nők soha nem csinálnak.

1. A sikeres nők soha nem hagyják figyelmen kívül a félelmeiket

Tudják, hogy szembe kell nézni démonaikkal, mert csak energiát pocsékolnak azzal, ha próbálnak nem foglalkozni félelmeikkel. Na ez biztosan jól fog menni, sőt ha ez a sikeresség mércéje, akkor én nagyon sikeres vagyok, ugyanis állandóan vizsgálgatom a rettegéseimet.

2. A sikeres nők soha nem futamodnak meg a konfliktusok elől

Nem hunyászkodnak meg, csak azért, hogy szeressék őket. Hát ezen a téren van még hova fejlődnöm, de konfliktusokban sem vagyok rossz.

3. A sikeres nők nem engedik mások által befolyásolni a gondolkodásukat

Megszüntetik a kétség és a szorongás belső hangjait. Rendelkeznek azzal a szellemi erővel, amely segítségével figyelmüket a pozitív visszacsatolásra és konstruktív kritikára összpontosítsák. Na ezen a téren még bőven van mit tanulnom.

4. A sikeres nők nem vágynak a tökéletes körülményekre

Nem hajkurásszák a maximalizmust. Meg tudják különböztetni a növekvő fájdalmat a szenvedéstől.

5. A sikeres nők nem hibáztatják magukat

Együtt éreznek magukkal, tanulnak a múltban elkövetett hibáikból és túllépnek.

6. A sikeres nők nem hagynak ki egyetlen lehetőséget sem

Ők olyanokat is megtesznek, amit mások nem. Nem tétováznak, hanem cselekszenek.

Azt hiszem, van még mit tanulnom. Sőt igazából, úgy gondolom van, amire kimondottan születni kell, inkább mentalitás, mint döntés kérdése. De majd 40 év múlva beszámolok a tapasztalatokról. ;)

(Cikkünk 2017. augusztus 16-án jelent meg.)

Sinkovics SzilviaSinkovics Szilvia

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások