IGENélet teszt: Egy karácsonyfa mindent elárul rólad

dec. 26., 2015

IGENélet teszt: Egy karácsonyfa mindent elárul rólad

Az a típusú ember vagy, aki szerint a karácsony nem is karácsony fa nélkül? Válaszd ki az alábbi képek közül azt, amelyik a legjobban tetszik. Ahogyan múltkor a SZÍVTESZTNÉL, úgy most se hezitálj, hallgass a megérzéseidre! A kép alatt megtalálod, hogy milyen is a személyiséged, mit jelent számodra a karácsony.

1. Hálás

Az ünnepek alatt van egy csomó minden, amiért hálát tudsz adni még akkor is, ha sokszor nehezedre esik, vagy nem tudod a legjobban kifejezni. Olyan ember vagy, akinek a pohár mindig félig tele van, s az életedet úgy próbálod megélni, hogy minden nap egy ajándék. Úgy gondolod, fontos, hogy mindig békés és pozitív maradj, s meg tudd teremteni a belső békédet, a mentális egészségedet. Számodra a legnagyobb ajándék az optimizmus, s erre vágysz karácsonykor is. 

2. Laza 

Az ünnepek alatt is hagyod, hogy menjenek a dolgok a maguk módján. A dekorációban ötvözöd a hagyományokat az újdonságokkal. Azt szereted, ha körülötted minden szokatlan és őrült, nem bírod az unalmas karácsonyokat. Hiszed azt, hogy mindenki magának teremti meg a szórakoztató és sokszínű ünnepeket, s te össze is mixeled magadnak mindazt, amit a legjobban szeretsz. Neked senki nem mondja meg, hogyan ünnepeld a karácsonyt!

3. Melegszívű

Az ünnepek alatt különösen fontosnak tartod, hogy szakíts időt arra, hogy figyelj magadra és a szeretteidre. Nem szereted a nyüzsgést, szívesebben maradsz otthon a meleg szobában. Hiszed, hogy az ünnepek is az apró, szép dolgokról szólnak, ezért újra felveszed a kapcsolatot a régi ismerőseiddel. Számodra az emberek a fontosak, nem a csomagolópapírba rejtett meglepetések. A szerelmet tartod a legszebb karácsonyi ajándéknak.

4. Precíz

Iszonyatosan komolyan veszed az ünnepeket, számodra ez egy munka, egy megoldandó feladat. Meggyőződtél már arról, hogy mindenkinek minden ajándéka tökéletesen be van csomagolva, a képeslapokat egy héttel karácsony előtt mindenkinek feladtad, s listán vezeted a tennivalókat egészen szentestéig. Addig pedig, amíg mindent el nem intéztél, képtelen vagy pihenni. Pedig néha azt sem ártana! :)

5. Mókamiki 

A vidám, színes karácsonyokat szereted, az ünnepi asztal köré mókát és kacagást viszel. Fontosnak tartod, hogy az ünnepek alatt mindenki jól érezze magát, sőt, néha ezt már személyes küldetésednek is tekinted. A túlzások az igazi tereped mind a díszítésben, mind az ünneplésben, de a karácsony minden percét szerethetővé varázsolod.

6. Mindig optimista

Az ünnepek alatt mosolyt és nyugalmat hozol mindenkinek. Még akkor is mosolyogsz, amikor eluralkodott a káosz. Azt gondolod, hogy nagylelkűnek kell lennünk másokkal szemben, s nekünk is hálát kell adnunk mindazért a sok jóért, ami velünk történik. Karácsonykor számodra az a legnagyobb ajándék, ha egy kicsit szebbé teheted mások ünnepét.

 

Szilvási-Kassai Eszter

 

IgenÉlet

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások