Meztelen igazság - Milyen is a profi intimgyanta?

ápr. 7., 2016

Meztelen igazság - Milyen is a profi intimgyanta?

Akadnak dolgok, amelyeket az ember nem tud megoldani otthon. Pontosabban nem professzionálisan. Ám vannak olyan bensőséges tevékenységek, amelyekhez viszont nem szívesen kérünk segítséget. Vagy ha mégis, akkor kétszer is meggondoljuk, kit engedünk igazán közel magunkhoz. Ilyen, „kiszolgáltatott” érzést keltő dolog az intim területek szőrtelenítése, mely az otthoni fürdőszobában elég méltatlannal és fájdalmas eredményekkel végződhet. Szerencsére ma már erre is van intelligens megoldás. Az Intimiti Intimkozmetika Szalonok tulajdonosával, Nagy Krisztivel beszélgettünk.

IgenÉlet: Akármilyen felvilágosult, modern is a világ, s akármennyire is árad felénk a kendőzetlen meztelenség minden fórumon, azért a szépségszalonok látogatása mégiscsak a kitárulkozás egy formája. Pláne a szőrtelenítés. Pláne kényes helyeken. Hogy látod, mennyire bevállalósak manapság az emberek? 

Nagy Kriszti: Az intim szőrtelenítésben mi nem ismerünk tabutémát, így bárki fordulhat hozzánk bizalommal. Kortól és nemtől függetlenül nyújtunk intimkozmetikai szolgáltatásokat.

IÉ.: Nemtől függetlenül? Ez azt jelenti, hogy jönnek a férfiak is?

N.K.: Persze. Vannak férfi vendégeink is. Sőt, már férfi újságíró is megfordult nálunk, aki szó szerint a saját bőrén tapasztalta, milyen is a kezelés.

IÉ.: Hogy kezdődött a történetetek? A kínálattal alakult ki a kereslet, azaz „lesz ami lesz” alapon belevágtatok a vállalkozásba, vagy igény mutatkozott a kimondottan intim területek kezelésére, s ti engedtetek a nyomásnak?

N.K.: A minőségi intim szőrtelenítésre mindig is volt igény, de az Intimiti megjelenése előtt nem volt, aki ezt szolgáltatóként az arcával, cégével felvállalja és képviselje. Az emberek nagyon jól fogadták, hogy van valaki, aki kulturált körülmények között, diszkréten és professzionálisan kezeli ezt a problémát.  

IÉ.: Nőként megerősíthetjük, hogy valóban hiánypótló a tevékenységetek. Hisz aki hozzátok betér, annak már nem kell mismásolni, torkát köszörülni, mielőtt el merné mondani, hogy azt a kis pamacsot szeretné eltüntetni odalentről. Aki hozzátok érkezik, tudja, miért jött, ti tudjátok, miért jött, így egy csomó kellemetlenségtől eleve megkíméli magát kozmetikus és vendég is.

N.K.: Így van. Az első szalont is pont ezért nyitottuk, mert évekkel ezelőtt én is szörnyű élményekkel távoztam egy intim gyantázásról. Akkor elhatároztam, addig kísérletezgetek, addig megyek, amíg be nem bizonyítom, hogy bizony ezt a műveletet is lehet szívvel-lélekkel, odafigyeléssel végezni, nem kell a vendégnek sem szégyellnie magát, sem tortúraként megélnie a kezelést.

Nagy Kriszti, az Intimiti megálmodója

IÉ.: Ma már az élet minden területére próbálnak divatot erőltetni. Léteznek intim trendek, egyszer menő, máskor kevésbé trendi fazonok, formák, technikák?

N.K.: Nem. A bulvár persze időről időre bedobja, hogy idén ez vagy az a divat, de erre csak egy nagyon-nagyon szűk réteg fogékony. A nők elsöprő többsége a teljes szőrtelenítést részesíti előnyben, bizonyos százalékuk valamilyen figurális megoldást választ (csík, háromszög), és ez hosszú évek óta változatlan. Trendekről tehát nem, tendenciáról azonban mindenképpen beszélhetünk: évről évre egyre többen intim szőrtelenítenek. Az Y generációnál, azaz a mai huszonévesek körében ez az arány már közel 100%.

IÉ.: Beszélgettünk már indulásról, élményekről, trendekről, de azt még nem tisztáztuk, mi is számít intim területnek.

N.K.: A szeméremhajlatok, szeméremdomb, a genitáliák, a fenék belső íve és az ánusz.

IÉ.: Ezekre a területekre külön szőrtelenítő szer típusok kellenek? Hányféle gyantát használtok?

N.K.: Intim szőrtelenítésre a cég saját fejlesztésű gumigyantáját használjuk. A speciális előkészítés – a kezelést mindig általános és bőrdiagnosztikai állapotfelmérés előzi meg - miatt alacsonyabb hőfokon dermed, így kíméli a bőrt, ugyanakkor hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.

IÉ.: Szükség van utókezelésre? 

N.K.: Az intim szőrtelenítéssel összefüggésbe hozható bőrproblémák jelentős része a helytelen utókezelésre vezethető vissza. Ez sokszor sajnos teljesen elmarad vagy nem megfelelő módon történik meg, ami gyakran vezethet gyulladásos eredetű intim bőrproblémákhoz. Az Intimitiben nagy hangsúlyt helyezünk a bőrfelület megfelelő előkészítésére és utókezelésére. Vendégeinknek speciálisan e célra fejlesztett otthoni utóápoló szérumot javaslunk, ami megfelelő védelmet biztosít az intim bőrfelület számára a szőrtelenítést követő napokon.

IÉ.: Aki kedvet kapott az intim szőrtelenítéshez, hol találkozhat veletek?

N.K.: Jelenleg Zuglóban, Budán és Pécsen találsz Intimiti Gyantaszalonokat, ám idővel egyre több helyen válik elérhetővé a szolgáltatásunk.

Szabó JuditSzabó Judit

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások