IGENélet teszt: Ezt hozza neked az új év

jan. 1., 2016

IGENélet teszt: Ezt hozza neked az új év

Új év, új élet - szokás mondani. Tesztünkkel azonban most sokkal többet megtudhatsz magadról és arról is, mit kell tenned azért, hogy a jövő évben szuperül érezd magad a bőrödben. 

A feladat a megszokott. Az alábbi képek közül válassz egyet, ami a legközelebb áll a szívedhez, ami a leginkább megmozgatja a fantáziádat. Tudod, ne agyalj rajta sokat, az első benyomás a döntő, hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek! Ezután már nincs más dolgod, mint a sorszám alapján kikeresni a kép alatti leírásból azt, amit választottál.

 

 

1. A képzeleteddel szárnyalsz

Egyedi módon szemléled a világot, szereted uralni. Ha ez nem sikerül, akkor nem érzed jól magad. Színes egyéniség vagy, az életedben is a vidám, pezsgő pillanatokat keresed. Mások számára is el tudod hozni a vidámságot, a jókedvet még az év legunalmasabb napján is. Annyira nagy képzelőerővel bírsz, hogy simán lehetnél író vagy illusztrátor, aki gyerekeket, kamaszokat szólít meg. Egy egész világot képes vagy megteremteni a fejedben és olyan részletesen le is tudod írni, mintha valóság lenne. Ki tudja, talán ez az utad? Ha ilyen jellegű álmokat dédelgetsz, talán itt az idő, hogy belevág!

2. Az önbizalmad nélkül sehova!

Ha jól belegondolunk, akkor egyet kell, hogy értsünk veled és sokan irigyelnek is: tudod a képességeidet, tudod az utadat, magabiztos, hiteles és büszke vagy. És biztos vagy abban, hogy ez így a normális, mert az önbizalmad nélkül elveszett lennél. Soha nem találkoztál még azzal, hogy ne tudnád, ki vagy és ha nagy sikereket is érsz el, nem fogod elfelejteni azt, honnan indultál. Ebben az évben is maradj hű önmagadhoz és nem számít az, hogy mit gondolnak az emberek. Maradj tudatos és következetes!

3. Fő a változatosság!

Más vagy, mint az átlagember. Téged az szórakoztat, ha az életet máshogy éled meg, mint a körülötted lévők. Számodra az átlagos dögunalmas. Imádsz új és új dolgokat felfedezni, de talán egy kicsit régimódi is vagy: ami bevált, ahhoz nagyon ragaszkodsz akkor is, ha már esetleg kiment a divatból. Biztos, hogy van egy ezeréves kardigánod a szekrényben, amitől soha nem tudnál megválni. 2016-ban legyél kicsit tudatosabb és fogadd el azt, ha hibázol! Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Több bölcsesség lakozik benned, mint másban, próbáld meg ezt a felszínre hozni. 

4. Stílusosan éjjel-nappal

Szuper szemed van a divathoz, a művészethez, a dizájnhoz, tudod, mi néz ki jól és mi ósdi. Azt is tudod, hogy mi áll jól neked, mivel tudsz másokban jó benyomást kelteni. De arra figyelj, hogy ne ess túlzásba, nem lehetsz mindig a vakuk kereszttüzében. Az a fajta ember vagy, aki után megfordulnak a pasik/nők, akár akarod, akár nem. Megszállottan érdekel a belsőépítészet és a lakberendezés, imádod szépítgetni az otthonodat. Ki tudja, lehet, hogy egy nagy dizájner lakozik benned? A trendek világában soha nem lennél elveszett, ha szakmát akarsz váltani, érdemes lehet ebbe az irányba elindulnod.

5. Ami a szíveden, az a szádon

Az a fajta ember vagy, aki mindig megmondja a frankót, ha kell, ha nem. Gyakran ezért megsértesz másokat, mert az igazságérzeted indulatossá tesz. A legtöbb ember a környezetedben értékeli a merész őszinteségedet. Úgy gondolod, azok, akik nem fogadják el a véleményedet, nem eléggé őszinték önmagukkal szemben sem. Mindenről megvan a véleményed, és imádsz vitatkozni, számos érvet vagy képes felsorakoztatni a saját igazad mellett. Ebben az évben törekedj arra, hogy másokat is meghallgass és próbáld meg az ő szemszögükből is figyelni a világot!

6. Csak lazán!

Nincsenek konkrét elvárásaid sem magaddal, sem a világgal, sem az élettel kapcsolatban. Csak hagyod, hogy sodorjon az ár. Nyitott vagy az új lehetőségekre, gazdag és érdekes életet élsz. De arra vigyázz, hogy ne ítélj el senkit csak azért, mert ő nem úgy éli az életét, ahogyan Te. Téged nem lehet egykönnyen kizökkenteni az életmódodból, türelmes vagy, de vonzódsz a vad és fura dolgokhoz, imádod a szokatlanságot. Idén próbáld meg elhinni, hogy a legunalmasabb dolgokról is kiderülhet, hogy csodákat rejtenek, ahogy a legnagyobb kaland is okozhat csalódást. Adj egy esélyt mindennek és mindenkinek, hátha tudnak még meglepetést okozni neked az emberek!

7. Nyitott szemmel és nyitott szívvel

Te aztán nyomot hagysz a környezetedben, az biztos! Egy egyszerű szürke reggelben több csodát tudsz felfedezni, mint az átlagember egy egész nap folyamán. Szeretsz szeretni és igényled azt, hogy ezt viszonozzák is. Keményen dolgozol, de nem bírod a kötöttségeket, ezért tuti, hogy rugalmas munkabeosztásod van. Kreatív vagy és vállalkozó szellemű, a világot úgy látod, mint egy üres vásznat. Idén próbálj meg a sok szín mellett harmóniát is festeni a vásznadra, és hidd el, nem kell elköltöznöd a Marsra, hogy ez sikerüljön. Ha pedig nem úgy sült el, ahogy tervezted, kapj elő egy másik vásznat és kezdd elölről!

8. Ha energia van, minden van

Ez akár egy részlet is lehetne a "Koffeinfüggő naplójából", de te pontosan így éled az életedet. Az ember beleszédül, ha megpróbál téged figyelemmel követni, mert örökösen mozgásban vagy. Imádod az új dolgokat, szeretnél egy csomó mindent megtapasztalni, látni, érezni. Az unalom számodra nem lehetséges alternatíva. Inspirálod a környezetedet, proaktív vagy és azt vallod, kemény munkával minden gondot meg lehet oldani. 2016-ban próbálj meg néha csak egy kicsit lazítani és pihenni. Találd meg azt a pihenési lehetőséget, ami kicsit lenyugtat a folyamatos pörgésben, hiszen hidd el, egy kis nyugi neked is kell.

9. Fő az optimizmus!

Mindig mindennek meg tudod látni a jó oldalát. Pezsgő személyiséged van és mindent megteszel azért, hogy Te és a környezeted is boldog legyen. Ha negatív dolgot hallasz, bedugod a füledet és tudomást sem veszel róla, nem hagyod, hogy bármi lehúzzon. Ha valami kellemetlennel kell szembenézned, akkor azt bátran és mosolyogva tedd! Kövesd az "élni és élni hagyni" elvet és higgy továbbra is abban, hogy a jó dolgok bárkivel megtörténhetnek.

IgenÉlet

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások