IGENélet teszt: A szem tényleg a lélek tükre?

jan. 8., 2016

IGENélet teszt: A szem tényleg a lélek tükre?
A szem a lélek tükre, tartja a mondás. Tesztünkkel azonban most ismét többet tudhatsz meg magadról és arról is, miként tudod fejleszteni személyiségedet.
 
A feladat a megszokott. Az alábbi szemek közül válassz egyet, ami a legközelebb áll a szívedhez, ami a leginkább megmozgatja a fantáziádat. Tudod, ne agyalj rajta sokat, az első benyomás a döntő, hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek! Ezután már nincs más dolgod, mint a sorszám alapján kikeresni a kép alatti leírásból azt, amit választottál.
 
 
1. Nyitott személyiség
 
Az a típusú ember vagy, aki szinte mindenkit befogad nem csak az életébe, hanem a szívébe is. Hiszel abban, hogy jobb kockáztatni és megsérülni, mint bezárkózni a világ elől. Nem mutatod meg a világnak a fájdalmadat, szerinted a problémákat magadnak kell megoldanod. Próbál meg teljes mértékben ott lenni mások mellet, még akkor is, ha az belül fájdalmat okoz. Segíts másoknak, így könnyebben gyógyul majd a lelked.
 
2. Lelkiismeretes
 
Az a fajta ember vagy, aki mindig arra törekszik, hogy jó benyomást keltsen mindenkire, és mindig helyesen cselekedjen. Hiszel abban, hogy a tetteiddel válsz mássá, mint a többi ember, s nem számít az, hogy azok csak apró dolgok vagy hatalmas cselekedetek. Soha nem mutatod meg a világnak azt, ha aggódsz vagy ideges vagy. Rengeteg igazságtalanságot és szenvedést láttál már, és ezt mind magadban tartod. Arra szenteled a szabadidődet, hogy jobb emberé válj, úgy véled ezért születtél erre a földre.
 
3. A szenvedő
 
Az a fajta ember vagy, akinek viharos múltja még mindig nagy hatással van a jelenére. Úgy érzed, nem tudsz másokon sem magadon segíteni, s hogy az életed nem más mint beteges tréfák sorozata. Az életed minden pontján próbálod megtalálni a békét és a nyugalmat. Nem mondod el másoknak a sötét és szomorú gondolataidat, pedig sok van belőle. Ha már szabadulni nem tudsz a gondjaidtól, legalább próbálj meg beszélni róla valakivel. Bízz magadban és abban, hogy előbb-utóbb kisüt a nap! Legyél erős és szedd össze magad!
 
4. A filozofikus
 
Az a fajta ember vagy, aki valószínűleg mindent túlgondol, aki mindennek a rejtett értelmét kutatja. Mindig elveszel a gondolataidban, néha azt sem tudod, hogy merre jársz. Nem mondod senkinek azt, hogy mennyire bizonytalan vagy, bízol a jövőben. Úgy látod az életet, mint egy kirakós játékot, addig rakosgatod a darabokat, míg minden darab össze nem illik és egy tökéletes egészet nem alkot. Lehet, hogy nem tárod fel a világmindenség értelmét, de hidd el, ez így van jól.
 
5. A titokzatos
 
Az a típusú ember vagy, aki még mindig nem tudta saját magát kiismerni, ezért szerencsét próbál az élet minden területén. Sok ellentmondás van benned, hajlamos vagy arra is, hogy naponta változzon a hangulatod. De abban is biztosak vagyunk, hogy ha egyszer megtalálod saját magadat, senki kedvéért nem fogod másnak kiadni magadat. Nem tudod megmutatni a világnak a teljes valódat, szűkszavú vagy, visszahúzódó. Szereted megfigyelni és megismerni az embereket. Próbálj meg egy kicsit bátrabb és nyitottabb lenni mások felé, hidd el, ettől a hangulatod is kiegyensúlyozottabb lesz!
 
6. Az érzékeny
 
Rád szokás azt mondani, hogy észrevesz mindent és nem felejt el semmit. Nagyon harmonikusan vagy jelen a világban, mély érzéseid vannak és néha még a legkisebb dolgok is nagy hatással vannak rád. Hatalmasakat nevetsz és nagyokat bőgsz, de szigorúan úgy, hogy nehogy meglássa bárki is a törékenységedet. Tökéletesen fel tudod mérni azt, hogy mi vár rád az életben és gyakran te már jóval egy lépéssel előrébb jársz. Próbálj meg egy kicsit keményíteni a lelkeden. Nem azt várjuk tőled, hogy rideggé válj, csak azt, hogy ne sérülj túl könnyen.
 
7. A tüzes
 
Energikus vagy és szenvedélyes, vagy szeretsz vagy gyűlölsz. Mindenről meg van a magad véleménye, de sajnos néha túlságosan is hamar ítélsz. Soha nem mutatod meg a világnak azt, ha ideges vagy. Tele vagy energiával, ha pedig ideges vagy, akkor ez túl is csordul és magadban fel is robbansz. Úgy érzed, az élet minden területén meg kell felelned és a maximumot kell nyújtanod, ellenkező esetben iszonyatosan képes vagy drámázni. Egy kicsit lazulnod kellene és elfogadni azt, hogy vannak dolgok, amiket nem tudsz irányítani. 
 
8. A különc
 
Mindenben más vagy mint a többiek legyen szó az érdeklődési körödről, az álmaidról vagy a tetteidről. Mindig is különcnek érezted magadat, hiszen magasról tojsz a szabályokra és a szokásokra. Mindent megmutatsz a világnak magadról, úgy érzed, hogy nincs mit rejtegetned. Örömödet leled abban, hogy a szöges ellentétét csinálod mindennek, ami logikus lenne. De vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára, mert ha benyeled az első igazi nagy pofont, az lehet, hogy az egész életedet megváltoztatja majd.
 
9. A jó megérző
 
Nagyon jól ismered azt, hogy működik a világ és jól kijössz mindenkivel. Ösztönösen ráérzel mások problémáira, ismered a testbeszédet, előtted mindenki egy nyitott könyv. A hazug embereket azonnal lebuktatod. Pontosan azt mutatod a világnak, amit mutatni akarsz. Sem többet, sem kevesebbet. Amellett, hogy tudod hogyan kell olvasni más emberekben, azt is tudod, hogy benned hogyan lehet. Tudod, hogy mikor vagy manipulálható és azt is tudod, hogy te hogyan tudsz másokat befolyásolni, ha szükséges, de ehhez csak a legvégső esetben folyamodsz. Továbbra is legyél tudatos és erős, de vigyázz, a túlzott manipuláció akár a visszájára is elsülhet.

SZKE

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások